Heart Wall, Upplösning av skalet runt Hjärtat 

Kanske du någon gång i ditt liv har haft den fysiska känslan i bröstet som vi kallar hjärtesorg. Det känns som ett tryck eller obehag i bröstet och kommer när någon kränker oss djupt eller om vi upplever djup sorg, smärta eller förlust. Hjärtat är vår kärna, precis som de tänkte i de gamla visa civilisationerna. Om man känner den här känslan mer än en gång bygger vi (omedvetet) upp ett skal eller en vägg runt vårt hjärta för att skydda det från att bli helt "krossat". Det här skalet är självklart inte fysiskt, det är energetiskt skikt som består av negativa känslor, men det påverkar hela människan med sin tunga frekvens.


När man är liten, speciellt om man växer upp i en dysfunktionell familj, eller om man upplever traumatiska händelser eller på annat sätt blir djupt sårad, påbörjar man byggandet av ett skydd runt hjärtat. Skalet blir tjockare med tiden när man upplever fler trauman. Några människor är mer känsliga än andra och har lättare för att komma i den situation att de behöver skydd runt sitt hjärta.


Något nästan mystiskt som vetskapen har upptäckt är att när en person känner kärlek till en annan, kan man mäta hjärtslagen till personen som skickar kärlek i de magnetiska hjärnvågorna till mottagarpersonen! Så det är en slags energikommunikation mellan människor hela tiden.

Hjärtat skickar den energifrekvensen som vi kallar kärlek och tar också emot.


Enligt senare forskning har hjärtat visat sig  att ha större inflytelse än vi förstod. Hjärtat skickar mer signal till hjärnan än hjärnan skickar till hjärtat! Hjärtat är faktisk som en liten hjärna i sig själv,  som  har med intuitionen att göra och relationer till andra människor bland annat.

Vad händer när man bygger upp en Heart wall (hjärtvägg) runt sitt hjärta?

Hjärtväggen är viktig när man bygger den, det är något man gör för att överleva. Man vill slippa att känna så mycket smärta, och det är just det man uppnår med en ”Heart wall”, man stänger av sig själv lite känslomässigt. En heart wall funkar liknande som psykofarmaka (lyckopiller), man känner inte så mycket smärta, men man betalar ett dyrt pris då man blir mer och mer avdomnad ju tjockare skalet blir.


Man kan till slut inte känna känslor och därmed inte heller kärlek eller glädje. Man blir helt flat i energin och det blir allt svårare att känna djup samhörighet med andra människor, därför känner man sig ofta utanför och ensam. Ofta blir man också deprimerad och man förlorar kontakten med sig själv och Högre delar av sig själv/ sin egen inspiration och intuition.


När man får löst upp sin hjärtvägg kan man återigen ge och ta emot kärlek och känna behagliga känslor. Det blir lättare att skapa djupa   relationer till andra människor,  man får bättre intuition och kontakt med sig själv, och imunförsvaret blir faktiskt också bättre.  Det viktigaste är dock att man har möjligheten att återfå  den inre kontakten till  Högre delar av sig själv, eller själen/anden,  där  kärleken, glädjen och livsenergin kommer ifrån.


Min erfarenhet visar att väldigt många har en hjärtvägg/Heart Wall, kanske över 90%. Det är ju inte alltid så lätt att leva på den här jorden.Tror du att du har en hjärtvägg? Boka en tid så får du veta!Om det är första gången du bokar behandling hos mig kan du köpa en session för 250 kr.Läs mera om Heart Wall här


Läs om  "Broken heart" här


Artiklar:


Cristls resa från depression & ångest till glädje & kärlek på 3 månader


Lös upp mammas heart wall så mår hela familjen bättre


Isilia EnlightConsult

Har du bokat en tid?

Då ringer du 08 559 25 445, eller skicka en kontaktförfrågan till :

isiliah så ringer jag upp dig