Villkor

© Copyright 2008 - 2017

Referenser

 

 

-Jag ser såå mycket fram emot min nästa Emotion Code Email behandling . Fick helt magiska resultat av förra . Det var lite känslosamt och konstigt stökigt i själen några dagar efter men sen kände jag verkligen att något förändrades och släppte och det blev lättare att andas precis som du sa. Kände mig betydligt lättare på något magiskt vis! Stor kram och Tack

Caroline

 

-Tack för den senaste T3-sessionen. Energin steg redan under kvällen, fredagen helt fantastisk samt även idag. Roligt igen att göra saker och ting med glädje. Nu när hindret är borta för min frekvenshöjning, ser jag fram mot att återigen acceptera och förlåta lågfrekventa människor. Jag är glad och tacksam, att jag har dig som hjälper mig uppåt i frekvens samt med de fina möterna i Body Code som också lyfter upp min energi.

Marita

 

-Jag tog jobbet som jag först tackade nej till pga osäkerhet. Jätteglad att du hjälpte mig att ta bort ångest och en låg entitet som ville hindra mig. Tack! Jag kan observera mina rädslor och svagheter och offerroll. Tack för allt du hjälpt mig med detta året, jag är verkligen tacksam!

Jessica

 

-Min känsla efter vår session / samtal är att jag har vunnit högsta vinsten. Säkert det är så det känns. Underbart.

Kram å Tack

 

-Det var nu över en vecka sedan jag hade min sista emotion code och det har hänt mycket! Mina Tvångstankar har försvunnit helt ! Från att ha haft dom i princip varje dag till att aldrig ha dom längre känns som en befrielse! Mina Tvångstankar är nästa helt borta och försvinner bara mer och mer känns det som. Min inre oro finns nästan inte kvar längre och min inre stress är så mycket mildare. Och känner jag mig stressad så räcker det med att jag stannar upp och tar ett djupt andetag för att de ska släppa. Jag har också slutat med att ofrivilligt dra i mina ögonfransarmed bara ett återfall. Det är helt fantastiskt!! Det är en dålig vana som jag aldrig innerst inne trodde att jag skulle kunna bli av med, men så blev jag det .

Elin

 

-Förövrigt är jag dig idel tacksam för alla behandlingar! Mitt liv har fått en ny dimension och jag känner mig mer hel och min intuition är starkare, även min känslighet.

Kramar Christina

 

Migrän, ögonflimmer och nervproblem försvann med Body Code - behandlingar på distans

 

Förändringen. Mias resa från djupaste avgrund till glädje och tacksamhet.

 

Min resa med Isilia, Emotion Code och Body Code.

 

Charlotte är överväldigad över effekten av Emotion Code och Body Code

 

Hur Katarinas liv vände efter Body Code och T3-behandlingar, och 21 dagars Healingen.

 

Cristls resa från depression & ångest till glädje & kärlek på 3 månader.

 

Sussis fantastiska resa från deprimerad till lycklig under 21 dagars Healingen.

 

Klienthistoria: Emotion Code med upplösning av Heart Wall

 

Maritas nya liv efter Emotion Code, Body Code och 21 Dagars Healing.

 

Gladere og lettere etter noen få Emotion Code / Heart Wall behandlinger

 

Har du ett barn som inte kan sova? Prova Emotion Code.