Villkor

© Copyright 2008 - 2019

21 dagars Healing på distans för att höja frekvensen

med Isilia & Fredrik


21 dagars Healingen är skapad för att hjälpa människor att höja sin frekvens så att de kan uppleva kärlek och känna positiva  känslor samt ha frid i sinnet, och erbjuds till de som är klara med distraktioner och evt. omvägar i lågfrekventa trossystem, och som nu önskar att bara utveckla sig spirituellt.

Under 3 veckors perioden får man energistöd samt mail med vägledning och goda råd. Man mediterar 1/2 timme pr dag på en tidpunkt som man väljer själv, och man kan få svar på frågor. Ingen kunskap i meditation krävs.

Starten på 21 dagars Healingen


Sommaren 2014 förmedlade vi Högfrekvent Distans Healing varje dag till en grupp av mina klienter där syftet var att höja frekvensen. De som var med fick alltså healing varje dag i 3 veckor. Samtidigt mottog de mail med instruktioner  om hur de skulle hantera sina känslor och andra utmaningar, samt annan högfrekvent information.


Vi fick mycket bra feedback, och många frågade oss när vi skulle starta nästa 21 Dagars Healing. Det blev ett så positivt gensvar att vi inviterade alla intresserade att vara med, och vi har  kört 21 dagars Healingen ca 3-4 gånger pr år sedan dess. Så nu har vi en stor grupp som är med varje gång. Alla som har varit med flera gånger har upplevt ett lyft i sina liv, och flera upplever faktiskt ett lyft första gången de är med.


Jag och min man Fredrik  förmedlar och håller denna höga frekvensen, distanshealingen, varje dag i en halv timme, och fokusera på var och én av de som är med. Healingen pågår både vardagar och helger.


Healingen pågår inte på någon fast tid på dagen, så du kan meditera en halvtimme och "ställa in dig" på 21 dagars Healing-frekvensen när  det passar  dig. Healingenergin är inte beroende av tiden, den går utanför tid och rum.
Varför skall man höja frekvensen?


Syftet med 21 Dagars Healingen är alltiså att höja frekvensen så mycket som möjligt.

Varför?

När frekvensen stiger får man kontakt med sin högsta potential. När frekvensen blir tillräckligt hög försvinner sorg, elände och illusion och istället fylls man med ren spirit-energi från Högsta Källan som är människans sanna essens och ursprung. Negativa känslor som sorg, depression, ilska och agg tillsammans med illusioner och lögner finns på de lägre frekvensnivåerna, så där vill man helst inte vara. Men när man höjer sin frekvens märker man att positiva känslor som hopp, optimism, glädje, kärlek och fred tar  över mer och mer. Den inre verkligheten blir fantastiskt vacker och salig, något som avspeglar sig på den yttre verkligheten. Kroppen reagerar med att slappna av och reparera sig själv, och upplevelsen av livet: relationer, naturen, sinnesintryck mm. blir fantastiskt behagligt, levande och vackert.


Jag har upptäckt att allt handlar om frekvenser. Man vill gärna ha en hög frekvens för att det är i de högre frekvensnivåerna det är behagligt att befinna sig, det är där Sanningen finns, och ju högre frekvens man har ju lättare är det att hela sig själv från både fysiska och psykiska åkommor. Kort sagt finns allt det som människor önskar sig över 200 på Hawkins skala och uppöver. Villkorslös kärlek finns från 540 och uppåt. Enlightenment börjar på ca 600.


Priset är 950:- för hela perioden.

Om du har varit med på 21 dagars healingen innan får du billigare pris 600kr.
Hur du anmäler dig:


1. Skicka ett nytaget foto på dig själv till isiliah@gmail.com och

2. betala här.


Här finner du mer en mer detaljerad förklaring på hur det här funkar:


Dr. David R. Hawkins och hans "Scale of consciousness"

 

Jag rekkommenderar dig att studera dr. Hawkins frekvensskala:  Scale of consciosness: Den förklarar mycket och ger aha-upplevelser och insikter.

 

Här kan du köpa en laminerad utgåva av tabellen med utförlig information på baksidan:

http://veritaspub.com/product-category/map-of-consciousness/

 

 

Läs den här artikeln om Dr. Hawkins, modern upplyst mystiker som  tillsammans med sitt team skapade frekvensskalan med hjälp av Consciousness research och kinesiologisk muskeltestning.

 

 

 

 

Musik, Solfeggio Frekvenserna

Ett mycket bra hjälpmedel under 21 dagars Healingen är högfrekvent musik, det är enormt stödjande i den spirituella utvecklingen då den påverkar hjärnan och alla körtlar positivt på ett naturligt sätt.

Till exempel den här speciella inspelningen av Solfeggio frekvenserna. De är också konstruerade för att hjälpa dig att hålla en stabilt hög frekvens. Den här inspelningen är mycket professionellt komponerad och den använder vi själva och går vi i god för.

Mer info om Solfeggio frekvenserna


Obs. Vi kan inte  automatiskt gå i god för andra inspelningar av solfeggio eller annan hjärnfrekvens musik, då det som finns på internet är av mycket varierande kvalitet.


Klicka här om du vill köpa musiken


Om du tycker det här är intressant kanske du vill vara med och få högfrekvent Healing varje dag i 21 dagar.


 21 dagars healingen är öppen för alla som vill vara med. Det kan vara smart att lösa upp sin Heart Wall i förhand för att få mest ut av healingen, men det kan också göras under de 21 dagarna, eller efteråt.

Vi glädjer oss till att ha dig med på nästa 21 dagars Healing

Hälsningar Isilia & Fredrik