The Body Code

Vad är Body Code?

Body Code är en mycket helhetlig och omfattande behandlingsform där man kan lösa upp känslor som fastnat i kroppen, men i tillägg kan man också lösa upp mycket annat som man inte kommer åt med Emotion Code.


Obs, i  Body Code ingår också Emotion Code, dvs vi kan lösa upp även trapped emotions.Med Body Code behandlingen kan man i tillägg finna och lösa upp olika energier som psykiska och fysiska trauman, allergier/intoleranser, offensive (invaderande) energier och enkelta mentala programeringar. Man kan också finna och lösa upp en del toxicitet energimässigt, men det kan også vara behov av fysisk detox. Av och till indikerar kroppen olika typer strålningsbelastning, och det kan vara olika kretsproblem, dvs. energiflödet är dåligt i organ, körtlar, meridianer eller chakror, eller det kan vara problem med kommunikationen mellan den fysiska kroppen och andekroppen. Kroppen kan i vissa fall indikera olika patogener som virus, bakterier eller mögel, då rekommenderas ofta örter etc. som testas fram individuellt.Ben, muskler, nerver eller organ/körtlar kan hamna ur läge, och det kan faktiskt ofta rättas till energetiskt. Tänk dig att en känsla sitter och stör flödet i ett muskelområde så att flödet blir dåligt, då kan musklen dra ihop sig lite och det blir obalans mellan höger och vänster sida. Musklerna drar då snett i kotor i ryggraden och det kan vara underliggande orsak till ryggsmärtor. När man löser upp känslan slappnar problemmusklen av så att det blir balans igen, detta kan vara nog för att ryggen skall kännas bättre omedelbart. Andra gånger tar det längre tid innan man märker bättring, och några gånger behöver man gå till t.ex. Naprapat och få fysisk justering och /eller massage i tillägg för att bli helt återställd.Man kan också finna pH- obalanser, brist på vatten eller näringsämnen, eller örter, matvaror, eller annat som kroppen önskar sig, eller även matvaror eller tillskott som kroppen ser som ett problem.Så Body Code är en ganska universell metod som kan finna nästan alla obalanser och ge råd om vad som kan göras. Du får ofta rekommendationer om saker du kan göra själv, och eventuellt kosttillskott eller naturmedel du kan ta.Jag har jobbat med Body Code och Emotion Code sedan 2012, och är den första Certifierade Emotion Code och Body Code terapeuten i Sverige (och  Skandinavien).


Jag är utbildad och certificerad i den senaste utgåvan av Body Code systemet, och jeg håller mig alltid uppdaterad. Senaste versionen av Body Code kom våren 2020 då kartsystemet ändrades från 260 kartor till 1000. Jag vidareutbildade mig på den allra första kursen, och har sett enorm ökning i effekten på mina behandlingar efter att jag tog i bruk det nya kartsystemet.