Boka tid

Titta i min bokningskalender och finn en tid som passar. 

Här kan du boka och betala samtidigt. Allt går igenom Klarna som har olika alternativ: kort, avbetalning mm.


Avbokning

Om du behöver avboka din tid kan du göra det själv (minst 24 timmar innan)


Vad skall jag välja?

30 min. session - 60 min. - 5x30 min? 

Om du är ny klient väljer du förstagångs sessionen som kostar 250 kr. Man kan välja 30 minuters sessioner i början, men om man vill kan man välja 60 min, då får vi gjort mer. Om du känner att du vill fortsätta kan du köpa 5 sessioner på en gång och få rabatt. Obs: du kan bara boka första tiden i en 5-pack, de andra bokar jag åt dig. 


Om du vill göra en T3-behandling (omprogrammering av undermedvetandet) behöver du boka 60 min. Innan en T3-session behöver jag något information ifrån dig, kontakta mig på mail innan du bokar tiden.


Skype eller telefon

Jag rekommenderar skype, då kan vi se varandra och det blir nästan som vi  möts i en fysisk konsultation. Om du inte har skype så är det gratis  program som är lätt att installera. Om du väljer skype så ringer jag dig upp på din bokade tid. 

Om du väljer telefon, så ringer du mig på den tiden du har bokat. Ring mitt 08 nummer, då betalar du lokaltaxt oavsätt var jag är i världen. 


Förberedelser inför sessionen

Drick ett glas vatten innan sessionen och ha en (kylskåps)magnet redo. Magneten använder vi till att lösa upp de negativa vibrationerna (känslor och annat) genom att vi drar den längs kroppens huvudmeridian.