Distansbehandlingar

Så fungerar det

Såhär gör du för att boka tid: 


Titta i min bokningskalender och finn en tid som passar. 

Här kan du boka och betala samtidigt. Allt går igenom Klarna som har olika alternativ: kort, avbetalning mm.Boka tid


Numera erbjuder jag bara 60 minuters sessioner, då menar sessionerna blir mycket mer djupgående och effektiva då. Om du vill ha kvitto till ditt företag kan du välja Mental träning/stresshantering. Jag använder Emotion Code och Body Code samtidigt, och låter ditt Högre jag och mitt "Healing-team" av Ljusvarelser visa vad som är viktigast först för att du skall känna behag och harmoni på insidan. Det här framgångssättet har visat sig mycket effektivt.


Som regel kan jag lösa upp din hjärtevägg på 1-2 sessioner. Många människor har negativa energiförbindelser tll andra människor, t.ex. till mor eller exar eller andra mer eller mindre närstående människor som antingen har psykopatiska träck, eller som är väldigt sjuka eller låga och inte klarar sig så bra i livet. Dessa förbindelserna är nödvändigt att ta bort om man skall må bra, det är meningen att man skall ha sin livsenergi själv. Det händer också att jag finner andra negativa energier som inte hör hemma i energisystemet.Jag berättar vad som händer, och nästan alla känner att det händer mycket i kroppen och känner sig annorlunda och lättare eller gladare efteråt.T3 behandling/Belief Code är en fantastisk terapi där jag finner de program du har i ditt undermedvetande som saboterar dig. Sen raderar vi de tillsammans och installerar positiva program istället. Då blir det mycket lättare för dig att skapa livet ditt så som du önskar. 

Om du vill göra en T3-behandling  ge mig besked på mail. Skriv till info@isilia.com,  för innan T3-sessionen behöver jag lite information ifrån dig. Då får du ett mail som du behöver svara på och returnera till mig i god tid innan din bokade tid.Skype eller telefon


Jag rekommenderar skype, då kan vi se varandra och det blir nästan som vi  möts i en fysisk konsultation. Om du inte har skype så är det gratis  program som är lätt att installera. Om du väljer skype måste du skicka en kontaktförfrågan till mig, min skype-adress är: isiliah. Jag ringer upp dig på din tid.

 

Om du väljer telefon, så ringer du mig på den tiden du har bokat. Ring mitt 08 nummer, då betalar du lokaltaxt oavsätt var jag är i världen. 08 559 25 445


OBS om du väljer telefon måste du skicka en NYTAGEN BILD PÅ DIG SJÄLV till isiliah@gmail.com innan sesionen. Det är för att då är det är mycket lättare för mig att ställa in på dig och hålla en stabil kontakt med ditt energisystem under distansbehandlingen. Ditt ansikte och dina ögon är din adress i universum. 😊Förberedelser inför sessionen:


Drick lite vatten innan, och ha gärna ett glas vatten tillgängligt under sessionen


För T3/Belief Code session, ha en (kylskåps)magnet redo. Vi använder magneten till att lösa upp de negativa programmen, och också till att installera dina nya positiva program. Man kan också använda en kristall. 


Sätt dig ett ställe där det är tyst, undgå att vara ute, i bil eller där det är höga ljud, det är störande för både dig och mig. 


Det är alltid bra om du sitter tyst och slappnar av eller mediterar 5 minuter innan sessionen för att lugna din energi


Jag rekommenderar att läsa lite på min sida, i alla fall om Emotion Code, Body Code, Heart Wall, och evt om T3/Belief Code. Då behöver jag inte förklara så mycket, och du får mest möjligt ut av din session.Hur går en session till?

Jag frågar ditt system (din kropp, energikropp och högre jag) hur jag bäst kan hjälpa dig. Sen testar jag med kinesiologi eller ibland bara känner, ser eller får jag information igenom intuitionen om vad som behövs. Ibland sätter mitt "healing-team" bara igång med det som du behöver, och jag fungerar som kanal för energin.

Jag berättar och noterar det viktigaste, och du får en utskrift på mail efter sessionen.


Drick mycket vatten i dagarna efter!!Avbokning

Om du behöver avboka din tid kan du göra det själv (minst 24 timmar innan) När du avbokar blir du automatiskt återbetald.