Såhär gör du för att boka tid: 


Titta i min bokningskalender och finn en tid som passar. 

Här kan du boka och betala samtidigt. Allt går igenom Klarna som har olika alternativ: kort, avbetalning mm.Vad skall jag välja?


Du kan välja 30 minuter eller 60 minuters session. Jag använder Emotion Code och Body Code samtidigt, och låter mitt "Healing-team" av Ljusvarelser visa vad som är viktigast att ta hand om först och även hjälpa att ta bort negativa energier och även ge helaing. Det här har visat sig att vara mycket effektivt, allt går snabbare, ibland löses t.ex hjärteväggen upp på 1-2 sessioner. Det är möjligt när din energi blir renare och de ger dig trygghet genom ett inre stöd istället. Jag berättar vad som händer, och nästan alla känner att det händer mycket i kroppen och känner sig lättare, gladare eller "annorlunda"  efteråt.Om du vill göra en T3-behandling (omprogrammering av undermedvetandet) behöver du boka 60 min. Innan en T3-session behöver jag lite information ifrån dig, kontakta mig på mail  i god tid innan. Då skickar jag det du behöver svara på och returnera till mig i god tid innan den bokade tiden.Skype eller telefon


Jag rekommenderar skype, då kan vi se varandra och det blir nästan som vi  möts i en fysisk konsultation. Om du inte har skype så är det gratis  program som är lätt att installera. Om du väljer skype måste du skicka en kontaktförfrågan till mig, min skype-adress är: isiliah. Sen ringer jag upp dig på din tid.

 

Om du väljer telefon, så ringer du mig på den tiden du har bokat. Ring mitt 08 nummer, då betalar du lokaltaxt oavsätt var jag är i världen. 08 559 25 445


OBS om du väljer telefon måste du skicka en nytagen bild på dig själv till isiliah@gmail.com innan sesionen. Då är det är mycket lättare för mig att ställa in på dig och hålla en stabil kontakt med ditt energisystem under distansbehandlingen.Förberedelser inför sessionen


  • Drick ett glas vatten innan sessionen
  • Ha en (kylskåps)magnet redo. Magneten kan du använda till att lösa upp de negativa vibrationerna (känslor och annat) genom att dra den längs kroppens huvudmeridian. 
  • Sätt dig ett ställe där det är tyst, undgå att vara ute, i bil eller där det är höga ljud, det är störande för både dig och mig. 
  • Det är bra om du mediterar 5-10 minuter innan sessionen för att lugna din energi så du blir mest möjligt mottaglig. 
  • jag rekommenderar att läsa lite på min sida, i alla fall om Emotion Code, Body Code, Heart Wall. Då behöver jag inte förklara så mycket, och du får mest möjligt ut av din session.Hur går en session till?

Jag frågar ditt system (din kropp, energikropp och högre jag) hur jag bäst kan hjälpa dig. Sen testar jag med kinesiologi eller ibland bara känner, ser eller får jag information igenom intuitionen om vad som behövs. Ibland sätter mitt "healing-team" bara igång med det som du behöver, och jag fungerar som kanal för energin. Jag berättar och noterar det viktigaste, och du får en utskrift på mail efter sessionen.

Drick mycket vatten i dagarna efter!!Avbokning

Om du behöver avboka din tid kan du göra det själv (minst 24 timmar innan) När du avbokar blir du automatiskt återbetald.