Referenser

Här finner du ett axplock av referenser från några av min klienter.

Skrolla nederst på sidan för spännannde artiklar 


Tack så jättemycket för ännu en fantastisk session och healing och för materialet du har skickat.

Nu så här mot kvällningen kan jag känna att dagens healing har gjort stor skillnad på sinnet, känner mig helt förändrad 😊Jag har kunnat njuta av vår/sommarvädret idag på ett helt annat sätt.

Tack också för nya lärdomar om mig själv och den spirituella världen.

Stor kram tills nästa gång vi möts💕

StinaHej Isilia,

Stort tack för behandlingen!

Det kändes helt underbartlätt de första 3 dagarna efteråt, sedan kom en riktig ilska typ som om något gammalt kröp fram för det var inte i paritet till något som jag egentligen gjorde/tänkte och efter det en riktig förkylning som nästan mer kändes som att kroppen rensar ut något. Och nu 2 veckor efter är jag tillbaka på det lätta, jag kan se tydligare när gamla tankemönster dyker upp, men kroppen i sig känns just nu mycket lättare.

CatherineEfter min 4:e behandling med Isilia upplever jag att min varseblivning kommit till en ny nivå. Att få hjälp med att rensa och frigöra energicentra i mage, höft och komma i kontakt med mina egna hjälpare, och högre jag-team känns mycket läkande, glädjande och öppnar upp för ett annat förhoppningssätt.

Och att få hjälp med att omprogrammera min egen födsel var direkt avgörande för mitt nya välbefinnande.

Tack snälla Isilia.❤️

KentHej Isilia  

Jag kände att jag vill delge en upplevelse som jag fick i går efter jag lyssnat på 

din yoga nidra meditation. Jag har gått många kurser för att hela mig själv bland annat en djupgående metod med rörelser av kroppen. 

I en av dessa sessioner såg jag min mamma gå på stranden. Jag försökte få tag i hennes hand när hon var på väg ut i vattnet men jag hann ej. Jag blev så ledsen och grät floder.

Jag tyckte mycket om den metoden men blev avrådd att fortsätta då jag haft depressioner och är väldigt känslig.

I går när jag gjorde din yoga nidra meditation slappnade jag av väldigt bra och precis mot

slutet så såg jag att jag och min mamma stod på stranden tillsammans och höll varandra i handen och tittade ut över havet Vi var läkta tillsammans             

Då kände jag så starkt att det vi gjorde i  min session i går, healing av relation till mor och omprogrammering av min födsel, var något helt fantastiskt. 

 

Jag är så tacksam från hela mitt hjärta kära Isilia.

TinaJösses vad det lossnade från mig i vår session förra veckan! Känns som flera kilo rädslor och andra känslor är borta. Rädslor som kommit tidigt i mitt liv och som alltid funnits med mig som en självklar del av mig. De är bara borta, så otroligt skönt! Jag vågar nu göra saker som är självklara för andra men som jag alltid dragit mig för - tex komma själv och sätta sig vid ett bord där andra redan sitter och pratar, småprata med andra som jag inte känner, vara rädd för att säga fel saker när många lyssnar. Jag vågar nu sätta mina gränser utan att vara rädd för reaktionen. Jag känner också att jag på ett helt annat sätt får kontakt med mitt Högre Jag när jag mediterar, det har varit så svårt tidigare. 

Vilken lättnad! 

Det var så fantastiskt att uppleva hur mycket som bara släppte taget i mig, och också att jag kände att min mamma var så nära. 

Tusen tack! Du är helt fantastisk 💖

Kram Ann-MarieMin son har blivit väldigt harmonisk och balanserad igen efter hans session. Tack för hjälpen. Han blir fortfarande arg, men det går att resonera med honom.

De har märkt skillnad på dagis också, de undrade vad som hade hänt och vi har berättat om dig och det du gör!

Sally-Tack för söndagens Live Event: "Din magiska Intuition"! Det var väldigt kraftfullt! Tack också till Fredrik!

Jag vill också säga att min man ser 10 år yngre ut nu. Jag överdriver inte. Efter sessionen med dig blev han förkyld men blev efteråt piggare och gladare. En dag sa han glatt att han vilade i trapphuset bara én gång, (innan måtte han vila vart tredje steg). Och några dagar senare vilade han inte alls utan kom direkt till femte våningen! Han är nu så pigg på kvällarna att han inte kan gå och lägga sig i tid.

Tack, snälla Isilia!

Lea-Tack fina, jag  var med på det senaste Live Eventet: "Din magiska Intuition". Det var så starkt och fint. Upplevde helighet. Jag kommer boka tid hos dej! Tacksam

Majlis-Nu har det gått en vecka sedan sessionen med dig. Jag har inte mått dåligt alls, inte känt någon ångest sdean dess. Tvärtom kände jag mig direkt lätt och glad. Promenaden till jobbet efter sessionen gick med lätta steg. Kändes som 10 min promenad fast den tog 45 min.Jag känner mig så lugn och fridfull i hjärtat och tankarna har lugnat ner sig. Så tusen tack för din hjälp. Du har verkligen healingens kraft.

Jag kommer boka en session till nästa månad.

Sanne.-Stort tack för det underbara Live Eventet: Clearing Mentalplanet. Helt underbart starka energier!

Det blev ju helt enormt, har aldrig kännt så starka energier tidigare. Även nu efteråt så känns det i hela kroppen och i alla celler, allt vibrerar.

Marja-Vet ej hur jag skall kunna tacka dig för det arbete du gjort med mig.

Det som lossnade efter våra sessioner med body/emotion code och T3 samt borttagande att övrigt ”skräp” har låst upp mig totalt och jag önskar att alla tog denna hjälp.

Jag känner mig som en ny människa och min resa kan nu börja på allvar.

De insikter som kommit är enorma och allt som hänt de senaste 10 åren har nu kunnat på en vecka benas ut och jag lovar att det är mycket och viktigt för min utveckling.

Allt jag varit med om har gett mig en vägvisning i mitt liv som jag tackar universum för och det du hjälpt mig med har nog varit min största nyckel i livet.

Det är nu livet kan börja på riktig

Varma krama och miljoner tack från mig🙏🙏

Maria Åslund-Isilia Holmöy. The coder of all. Working at all levels of programable codes Isilia can remove heart blocks with the Emotion Code, but so much more she is one of the most advanced beings I have ever met. Even as one of the first reality coders she can bring you into such peace, healing and higher vibrations.

David Starr


-I’ve always known since I met Isilia Holmöy that she was a very special & gifted soul on this planet. I heard she had a background in the emotion and body code and wasn’t quite sure of this level of healing and I knew she is gifted in the Claires as well.

Today I was blessed to have a 1-1 session with her and experience this emotion and body code. It’s quite fascinating how she literally nailed major events to the year they happened and the people who were involved. I was floored and amazed what a gift this is.

She had seen things that I wasn’t even aware of and even though I have cleared so much she had found things I had not. I was beyond impressed.

I do like to share when I have really good experiences as there are others in my feed that will want to experience a healer they can trust their energy with. I trust mine with Isilia and I’m very selective who I allow into my fields.

David StarrMin förmåga att ta in andras energier, högkänslighet, känns mycket mer balanserad nu. Ett helt annat lugn och närvaro.

Kram Kent❤️-Vill bara berätta lite om hur det känns efter sessionen igår, du bad mig ju att maila dig. Igår efteråt så var jag ledsen och grät en del, men idag har jag varit pigg och känt en inte frid och stor tacksamhet.
Du är fantastisk, tack så mycket ❤️
Hälsningar
Annelie-My passion, is a daily practice of yoga meditation and affirmations that has become my drug for feelings of happiness, gratitude, love and abundance. I need to pass on the wisdom, how to find this happy place, because I am so grateful of how my life has transformed.

 It all started 8 months ago when I took a session with, Isilia Holmöy. 

This amazing woman is a great gift to this planet, and I am so grateful our paths crossed. Isilia cleared my heart wall and reprogrammed me so that I could find myself again. Isilias work put me on the right path in life, she helped me find me, and got me connected to the source where I have found this is endless amounts of happiness and love. I feel so blessed and excited because my journey has just started, there is so much more to be discovered. I cannot wait to live the rest of my life now, knowing that I can wake up every day feeling happy and free from fear and worry applying simple techniques to my daily routine. 

Thank you Isilia! 

I want to become like you! 

Namaste 

Linn -Alltså helt otroligt men redan på eftermiddagen samma dag efter min T3-session kände jag en stor lättnad, fylld av glädje & kärlek! Kände mig sprudlande & dansade med barnen!

Nu, en vecka efter, känner jag mig lugn & glad! 

Min man frågade: -Vad har Isilia egentligen gjort med dig?

Sara-Tack, du lär mej så mycket. Jag liksom fattar saker och får insikter så att jag förstår lite mer om livet. Du är givande och lär mig om det som är vackert i livet, där man vill vara. 

Ingegerd-Jag mår så mycket bättre nu. Efter den sista T3 sessionen vi gjorde känner mig på banan igen!

Kram 

Cecilia-Tack kära ljusa du!  Jag känner mig så mycket lättare och gladare nu efter vår session i går!!

Christina-Bästa Isilia! Underbart! Jag är så oerhört glad att ha pratat med dig idag och väldigt väldigt lycklig för din ovärderliga hjälp! Jag känner sån lycka och tacksamhet i hela min kropp, och närmare hemma än jag någonsin har känt.

Anette-Vill tacka dig för den fantastiska T3 sessionen i går.

Jag känner mig lätt inuti mig själv. Jag känner det händer saker i kroppen, som gamla känslor som sitter i armarna och händerna. 

Känner även att kroppen har lärt sig att den kan vara lugn och trygg, så att den kan kopplas ihop med huvudet och gudomlig energi kommer sänka sig ner i mig och runt mig. Ville skriva till dig hur jag känner.

Kram Jill


-Det känns så mycket bättre efter sista session.

Jag fick veta mina provsvar från läkaren idag . På mindre än en månad har TSH (hypofysen) sjunkit från 11,4 till 1.86  Fritt tyroxin (sköldkörteln) har stigit från 11,4 till 14  Det är i stort sett normalvärden. Blodvärdet var också normalt. Det är tack vare dig som hjälpt mig balansera till dom. Känner bara LYCKA och glädje☺Tusen tack för all hjälp jag får.

Susanne


-Jag måste bara få säga hur enorm tacksam jag är för all hjälp jag  fått av dig. Din vänlighet. goda råd och tips. Du är som en ängel. Fast jag känner mig långt ifrån bra så har jag ändå fått tillbaka tron på att bli helt frisk.

Hade tappat tron på att bli bra när läkarna inte kunnat hjälpa mig.

Susann


-Igår kväll bad jag en bön att bli fri tyngden som hindrade mig. Jag sa: om det finns någon som kan hjälpa mig med det här så visa mig vägen dit.

En liten stund senare hamnade jag på din webbsida och hittade en ledig tid 1 h senare! jag upplevde att det var ett svar.

Tusen tack för allt du fixade i sessionen igår! Jag vaknade idag med ett flöde i kroppen jag inte haft på över 2 månader. Borta är tyngden i armar och ben. Jag känner mig fokuserad, glad och pigg. Borta är smärtan över vader och låsning kring skulderblad på ryggen.Kroppen är fantastisk. Och det är du med!

Monica-Tack för allt ljus som du har bidragit med under 2017! Jag känner att min energi har ökat och att jag har blivit mer balanserad. Jag tror att mycket är på grund av dig, så tack!

Maria


-Jag ser såå mycket fram emot min nästa Emotion Code Email behandling . Fick helt magiska resultat av förra . Det var lite känslosamt och konstigt stökigt i själen några dagar efter men sen kände jag verkligen att något förändrades och släppte och det blev lättare att andas precis som du sa. Kände mig betydligt lättare på något magiskt vis! Stor kram och Tack

Caroline


-Tack för den senaste T3-sessionen. Energin steg redan under kvällen, fredagen helt fantastisk samt även idag. Roligt igen att göra saker och ting med glädje. Nu när hindret är borta för min frekvenshöjning, ser jag fram mot att återigen acceptera och förlåta lågfrekventa människor. Jag är glad och tacksam, att jag har dig som hjälper mig uppåt i frekvens samt med de fina möterna i Body Code som också lyfter upp min energi. 

Marita


-Jag tog jobbet som jag först tackade nej till pga osäkerhet. Jätteglad att du hjälpte mig att ta bort ångest och en låg entitet som ville hindra mig. Tack! Jag kan observera mina rädslor och svagheter och offerroll. Tack för allt du hjälpt mig med detta året, jag är verkligen tacksam!

Jessica


-Min känsla efter vår session / samtal är att jag har vunnit högsta vinsten. Säkert det är så det känns. Underbart.

Kram å Tack


-Det var nu över en vecka sedan jag hade min sista emotion code och det har hänt mycket!  Mina Tvångstankar har försvunnit helt ! Från att ha haft dom i princip varje dag till att aldrig ha dom längre känns som en befrielse! Mina Tvångstankar är nästa helt borta och försvinner bara mer och mer känns det som. Min inre oro finns nästan inte kvar längre och min inre stress är så mycket mildare. Och känner jag mig stressad så räcker det med att jag stannar upp och tar ett djupt andetag för att de ska släppa. Jag har också slutat med att ofrivilligt dra i mina ögonfransarmed bara ett återfall. Det är helt fantastiskt!! Det är en dålig vana som jag aldrig innerst inne trodde att jag skulle kunna bli av med, men så blev jag det .

Elin


-Förövrigt är jag dig idel tacksam för alla behandlingar! Mitt liv har fått en ny dimension  och jag känner mig mer hel och min intuition är starkare, även min känslighet.

Kramar ChristinaArtiklar

Yvonne kan äntligen känna kärlek för sig själv!


Emilie 6 år blev av med raseriutbrott och livslångt tarmproblem.


Migränen blev helt borta med energimedicin!


Bär du på agg?  Fick hjälp att förlåta föräldrar och syskon och kände enorm lättnad.


Från depression och självmordstankar till frihetskänsla och spirande glädje


Til deg som har søkt indre glede og frihet i mange år. Thea fick öppnat sitt stängda hjärta


Jag vill vara fri och glad och känna lätthet! Utbränd kvinna transformeras totalt.


Ångesten, nervösiteten och klumpen i magen är borta, jag känner mig fri!


Omprogrammerad till ett lyckligare liv. Johsanna blev sjuk och skadade sig, saboterade sig själv.


Saras hälsa, självvärde, familjefrid och äktenskap är räddat!


På mirakulöst vis kunde Jenny hela den dåliga relationen till sin mamma


Migrän, ögonflimmer och nervproblem försvann med Body Code - behandlingar på distans


Förändringen. Mias resa från djupaste avgrund till glädje och tacksamhet.


Min resa med Isilia, Emotion Code och Body Code.


Charlotte är överväldigad över effekten av Emotion Code och Body Code


Hur Katarinas liv vände efter Body Code och T3-behandlingar, och 21 dagars Healingen.


Cristls resa från depression & ångest till glädje & kärlek på 3 månader.


Sussis fantastiska resa från deprimerad till lycklig under 21 dagars Healingen.


Maritas nya liv efter Emotion Code, Body Code och 21 Dagars Healing.


Gladere og lettere etter noen få Emotion Code / Heart Wall behandlinger


Har du ett barn som inte kan sova? Prova Emotion Code.