Referenser

Här finner du ett axplock av referenser från några av min klienter

-Alltså helt otroligt men redan på eftermiddagen samma dag efter min T3-session kände jag en stor lättnad, fylld av glädje & kärlek! Kände mig sprudlande & dansade med barnen!

Nu, en vecka efter, känner jag mig lugn & glad! 

Min man frågade: -Vad har Isilia egentligen gjort med dig?

Sara


-Tack, du lär mej så mycket. Jag liksom fattar saker och får insikter så att jag förstår lite mer om livet. Du är givande och lär mig om det som är vackert i livet, där man vill vara. 

Ingegerd


-Jag mår så mycket bättre nu. Efter den sista T3 sessionen vi gjorde känner mig på banan igen!

Kram 

Cecilia


-Tack kära ljusa du!  Jag känner mig så mycket lättare och gladare nu efter vår session i går!!

Christina


-Bästa Isilia! Underbart! Jag är så oerhört glad att ha pratat med dig idag och väldigt väldigt lycklig för din ovärderliga hjälp! Jag känner sån lycka och tacksamhet i hela min kropp, och närmare hemma än jag någonsin har känt.

Anette


-Vill tacka dig för den fantastiska T3 sessionen i går.

Jag känner mig lätt inuti mig själv. Jag känner det händer saker i kroppen, som gamla känslor som sitter i armarna och händerna. 

Känner även att kroppen har lärt sig att den kan vara lugn och trygg, så att den kan kopplas ihop med huvudet och gudomlig energi kommer sänka sig ner i mig och runt mig. Ville skriva till dig hur jag känner.

Kram Jill


-Det känns så mycket bättre efter sista session.

Jag fick veta mina provsvar från läkaren idag . På mindre än en månad har TSH (hypofysen) sjunkit från 11,4 till 1.86  Fritt tyroxin (sköldkörteln) har stigit från 11,4 till 14  Det är i stort sett normalvärden. Blodvärdet var också normalt. Det är tack vare dig som hjälpt mig balansera till dom. Känner bara LYCKA och glädje☺Tusen tack för all hjälp jag får.

Susanne


-Jag måste bara få säga hur enorm tacksam jag är för all hjälp jag  fått av dig. Din vänlighet. goda råd och tips. Du är som en ängel. Fast jag känner mig långt ifrån bra så har jag ändå fått tillbaka tron på att bli helt frisk.

Hade tappat tron på att bli bra när läkarna inte kunnat hjälpa mig.

Susann


-Igår kväll bad jag en bön att bli fri tyngden som hindrade mig. Jag sa: om det finns någon som kan hjälpa mig med det här så visa mig vägen dit.

En liten stund senare hamnade jag på din webbsida och hittade en ledig tid 1 h senare! jag upplevde att det var ett svar.

Tusen tack för allt du fixade i sessionen igår! Jag vaknade idag med ett flöde i kroppen jag inte haft på över 2 månader. Borta är tyngden i armar och ben. Jag känner mig fokuserad, glad och pigg. Borta är smärtan över vader och låsning kring skulderblad på ryggen.Kroppen är fantastisk. Och det är du med!

Monica-Tack för allt ljus som du har bidragit med under 2017! Jag känner att min energi har ökat och att jag har blivit mer balanserad. Jag tror att mycket är på grund av dig, så tack!

Maria


-Jag ser såå mycket fram emot min nästa Emotion Code Email behandling . Fick helt magiska resultat av förra . Det var lite känslosamt och konstigt stökigt i själen några dagar efter men sen kände jag verkligen att något förändrades och släppte och det blev lättare att andas precis som du sa. Kände mig betydligt lättare på något magiskt vis! Stor kram och Tack

Caroline


-Tack för den senaste T3-sessionen. Energin steg redan under kvällen, fredagen helt fantastisk samt även idag. Roligt igen att göra saker och ting med glädje. Nu när hindret är borta för min frekvenshöjning, ser jag fram mot att återigen acceptera och förlåta lågfrekventa människor. Jag är glad och tacksam, att jag har dig som hjälper mig uppåt i frekvens samt med de fina möterna i Body Code som också lyfter upp min energi. 

Marita


-Jag tog jobbet som jag först tackade nej till pga osäkerhet. Jätteglad att du hjälpte mig att ta bort ångest och en låg entitet som ville hindra mig. Tack! Jag kan observera mina rädslor och svagheter och offerroll. Tack för allt du hjälpt mig med detta året, jag är verkligen tacksam!

Jessica


-Min känsla efter vår session / samtal är att jag har vunnit högsta vinsten. Säkert det är så det känns. Underbart.

Kram å Tack


-Det var nu över en vecka sedan jag hade min sista emotion code och det har hänt mycket!  Mina Tvångstankar har försvunnit helt ! Från att ha haft dom i princip varje dag till att aldrig ha dom längre känns som en befrielse! Mina Tvångstankar är nästa helt borta och försvinner bara mer och mer känns det som. Min inre oro finns nästan inte kvar längre och min inre stress är så mycket mildare. Och känner jag mig stressad så räcker det med att jag stannar upp och tar ett djupt andetag för att de ska släppa. Jag har också slutat med att ofrivilligt dra i mina ögonfransarmed bara ett återfall. Det är helt fantastiskt!! Det är en dålig vana som jag aldrig innerst inne trodde att jag skulle kunna bli av med, men så blev jag det .

Elin


-Förövrigt är jag dig idel tacksam för alla behandlingar! Mitt liv har fått en ny dimension  och jag känner mig mer hel och min intuition är starkare, även min känslighet.

Kramar ChristinaSaras hälsa, självvärde, familjefrid och äktenskap är räddat!


På mirakulöst vis kunde Jenny hela den dåliga relationen till sin mamma


Migrän, ögonflimmer och nervproblem försvann med Body Code - behandlingar på distans


Förändringen. Mias resa från djupaste avgrund till glädje och tacksamhet.


Min resa med Isilia, Emotion Code och Body Code.


Charlotte är överväldigad över effekten av Emotion Code och Body Code


Hur Katarinas liv vände efter Body Code och T3-behandlingar, och 21 dagars Healingen.


Cristls resa från depression & ångest till glädje & kärlek på 3 månader.


Sussis fantastiska resa från deprimerad till lycklig under 21 dagars Healingen.


Klienthistoria: Emotion Code med upplösning av Heart Wall


Maritas nya liv efter Emotion Code, Body Code och 21 Dagars Healing.


Gladere og lettere etter noen få Emotion Code / Heart Wall behandlinger


Har du ett barn som inte kan sova? Prova Emotion Code.