Är du nyfiken på vad vi håller på med?


Ta en titt på vårat Gratismaterial, Meditationer, Healing, Live-Event.


Du finner länken till materialet längre ner på sidan.


Är du en seriös sökare och vill komma vidare din spirituella utveckling?Tveka inte att kontakta oss, vi har djup erfarenhet av spirituellt arbete både på enskilda individer och på stora grupper. Vi är fullt integrerade med vår mission på jorden och kan hjälpa dig att finna din egen inre kraft så att du kan bli helad och komma vidare med ditt liv.


Allt som vi lär ut har vi gjort inuti oss själva innan och därför är visdomen baserad på egna upplevelser och transformation.


Den största glädjen för oss är att sprida ljuset och hjälpa människor hitta tillbaka till det sanna självet, den som man var innan man inkarnerade.


Isilia är en sann mästare på healing, hon har i dagsläget gett ca: 15 000 sessioner till personer från hela världen, så du är i trygga händer hon jobbar obehindrat med lätthet på distans och är mycket inkännande, intuitiv och klarsynt.


Vi har hållit på med kursverksamhet och frekvenshöjande live-event under många år och vi håller event varje månad. Vi rekommenderar det varmaste dig att vara med då detta då det medför äkta uppstigning och healing som gör att du kan förenas med din själ på ett mycket djupare plan.


Då kan du ta emot din egna speciella energi och få guidad information som kommer hjälpa dig att accelerera din spirituella utveckling maximalt på bästa sätt.


Facebook grupp:

Healing & Spirituell Utveckling


https://www.facebook.com/groups/454442815198306


Isilia på fb:


https://www.facebook.com/IsiliaHolmoy


Fredrik på fb:


https://www.facebook.com/fredrik.gripenstern


Vår kursbutik:


https://isilia.se/I ljusets tjänst Isilia & Fredrik