Emilie 6 år blev av med raseriutbrott och livslångt tarmproblem.

Problemen försvann efter 4 sessioner, och efter 2 år har de inte kommit tillbaka. 


Nya Body Code imponerar

Terapimetoden ”Nya Body Code” imponerar både mig och mina klienter.
Här är ett axplock från de två senaste veckorna:


Migränen blev helt borta med energimedicin!

Valentina har haft migränattacker hela sitt 35-åriga liv, och fått äta mycket smärtställande för att fungera. Men nu har hon sökt hjälp i Energimedicin med fantastiskt resultat.


Vetenskaplig bevisad hälsoeffekt av TACKSAMHET

Både fysiskt, mental och känslomässig nytta av att känna tacksamhet.


Ångesten, nervösiteten och klumpen i magen är borta, jag känner mig fri!

Tilda (16 år) hade haft nervösa problem i 4 år. Nu är hon avslappnad och glad, och det skedde snabbt.  


Til deg som har søkt indre glede og frihet i mange år

I sin barndom, som var full av negative opplevelser, stengte Thea hjertet sitt. Hun kom til meg med blant annet vondt i magen og smerter i kroppen, men hun var moden for forandring, så ting hendte veldig fort for henne

Thea forteller selv   Läs den här artiklen på svenska


Från depression och självmordstankar till frihetskänsla och spirande glädje

Många kvinnor har farit illa då de igenom livet har dragit till sig negativa människor och händelser, och sjunkit så mycket i självkänsla och vibration att de hamnat i extremt missmod och depression. 
Men Ingegerds historia visar att det finns en väg ut.


Bär du på agg?

Intressant nog kan det hända du gör det utan att veta om det, gammal bitterhet kan gömma sig i undermedvetandet och ligger  då där och pyr (ulmer) och producerar negativa känslor i många år. 


Förlåtelse, en av de viktigaste nycklarna till lycka

Det är sällan man pratar om förlåtelse, och det är få som förstår hur viktigt det egentligen är. Det kan verka som förlåtelse är en bortglömd konst.


Kärlek - hur kan man skaffa sig mer av det?

Alla önskar kärlek, men försvinnande få vet vad det är. För att verkligen veta vad något är måste man ju ha upplevt det någon gång.


Omprogrammerad till ett lyckligare liv

Johanna blev sjuk och skadade sig hela tiden, hon förstod inte att hon omedvetet saboterade sig själv.


Vad man behöver undvika om man vill upp i frekvens

Det här skriver jag till dig som inte vill slösa tid (livstider) och som är redo att välja bort allt som drar dig ner i frekvens, så att du kan gå raka vägen upp i frekvens - mot Enlightenment.


Fredriks spirituella genombrott på 21 dagars Healingen

Om vi vet hur vi skall hantera de negativa känslorna kan de komma upp i ljuset och lämna oss för gott.


Saras hälsa, självvärde, familjefrid och äktenskap är räddat!

Det visade sig att det fanns hopp, trots stress, sömnsvårigheter, överkänslighet och relationsproblem


På mirakulöst vis kunde Jenny hela den dåliga relationen till sin mamma

Jag har haft problem med min mamma så länge jag kan minnas. Jag har känt en sådan förtvivlan att allt har varit som ett stort mörker och jag tänkte bryta kontakten med henne helt.


Mind, tankar, känslor, ego... hur skall man hantera det?

Om Egot och det kollektiva mindet och hur det fungerar, och hur man bäst tacklar alla mentala utmaningar man utsätts för. Visste du t.ex. att det du tror är "dina tankar" inte är dina alls?


Varför är det bäst att inte svära? (norsk: banne)

Många använder svärord i varje mening och tänker inte alls över hur man blir påverkad av dessa ord som har väldigt låg frekvens


Heart Wall / skalet runt hjärtat, orsakar depession, men löses upp med Emotion Code

Hjärtat är det mest kraftfulla organet vi har i vår kropp, det slår ca 100.000 gånger pr. dag (det blir ca 40 millioner slag pr. år) och genererar faktiskt 60 till1000 gånger mera elektromagnetisk energi än hjärnan! I denna artiklen får du mer överraskande info om hjärtat och varför det är så viktigt att få löst upp sin heart wall.


Broken heart / Brustet hjärta, symptom och healing

Ens spirit-hjärta kan skadas om man upplever ett plötsligt enormt trauma eller smärta, eller om man lever under mycket dåliga förhållanden över lång tid. Lyckligtvis går det att reparera.


Förändringen. Mias resa från djupaste avgrund till glädje och tacksamhet.

Mia hade kört fast i ett djupt svart hål och visste inte hur hon skulle bli frisk och glad igen eller komma vidare i sitt liv. Efter deltagande på 21 dagars Healingen, och några sessioner med Emotion Code, Body Code samt T3 kom hon sig inte bara upp från sitt svarta hål, men känner sig nu både lycklig och tacksam och tycker att livet är en gåva.


Dr. David R. Hawkins och hans "Scale of consciousness"

Har du någon gång önskat att du kunde veta säkert vad som är sanning och vad som är lögn? Den spännande historien om en modern mystiker som visade oss hur vi kan veta skillnaden


Studie på Energi Healing metoden Body Code

Studien pågick i ett halvår och omfattar 77 behandlingar på 20 klienter. Problem som blev behandlade var bland annat: Migrän, smärtor i nacke, bröst, skuldrar, bröstrygg, ländrygg, lår, höft, tarm, muskler generellt, IBS, tinnitus, torr hud, hudutslag, rinnande näsa, inkontinens, energilöshet, hjärtklappning, stress, depression, ångest, panikångest, klaustrofobi. Här är resultatet


Chakra balansering med Body Code

Med Body Code kan man balansere chakraene og  fjerne underliggende årsaker til at de kommer ut av balanse.


Min resa med Isilia, Emotion Code och Body Code.

Det här är en historia om hur det är möjligt att totalt förändra sitt liv och sin verklighet genom att förändra några grejer på sin egen insida. Med Emotion Code, Body Code, tillsammans med 21 dagars Healingen och Three dimensional Therapy (T3) fick Carin det bättre och bättre, och nu smilar livet till henne. Hon har mycket klienter, jobbet är lätt och hon är nu i en kärleksfull relation till en man


Hev frekvensen din og få det bedre.

Om man øker frekvensen sin ser man mer og mer klart, man forstår ting som man ikke før kunne fatte, og det skjer faktisk en forandring i hjernen som gjør at man kan se Sannheten. Verden ser annerledes ut, mer vakker og gledefyllt.


Om du skal be bare èn bønn....

...så be at ditt hjerte alltid skal få være i balanse. Betydningen av det spirituelle hjertet. Når hjertet kommer i balanse igjen får et svart-hvitt-liv farger!


Hjärtat är inte "bara" en blod-pump!

Om hur borttagningen av Heart wall påverkar en människas liv.


Charlotte är överväldigad över effekten av Emotion Code och Body Code

Alla negativa händelser genom livet hade gett många ”trapped emotions” (negativa känslor som fastnat i kroppen), och en svår barndom där hon hade många negativa människor runtom sig hade satt svåra spår. Läs om vad som skulle till för att hennes liv skulle vända så att hon fick det bra.


"Genväg" till spirituell utveckling

Vi gör det hela tiden, alla har det här omedvetna programmet som oavbrutet evaluerar, bedömer och fördömer. Att konstant praktisera den här principen sätter fart i din spirituella utveckling.


Hur Katarinas liv vände efter Body Code och T3-behandlingar, och 21 dagars Healingen.

Lösningen fanns så nära att hon inte hade sätt den, hon skriver: -Livet är fantastiskt! Jag har med din hjälp gått från "fängelse till frihet".


Vad är en Heart-Wall? Här är en kort förklaring:

I perioder med stor känslomässig smärta har du säkert känt tyngd eller smärta i bröstet, det här är ursprunget till orden ”hjärtesorg” och ”brustet hjärta”.


Cristls resa från depression & ångest till glädje & kärlek på 3 månader.

Cristl är en mogen kvinna som varit deprimerad i många år. Hon kraschade på riktigt för 2 år sedan efter sin skilsmässa, och kände nu att hon inte kom vidare oavsett vad hon försökte. Nu känner hon glädje och kärlek, något som hon inte riktigt har upplevt innan i sitt liv. Läs om hennes resa här.


Sussis fantastiska resa från deprimerad till lycklig under 21 dagars Healingen.

Sussi var utbränd och deprimerad, tålde inte stress och hade högt blodtryck. Hon hade haft det tufft länge. Men hon upplevde ett stort lyft i sin frekvens, här kan du läsa vad som hände


Maritas nya liv efter Emotion Code, Body Code och 21 Dagars Healing.

Marita har fått ett nytt liv utan sjukdom och depression med  EC och BC terapi på distans. Hela våren 2013 var hon mycket dålig pga Borelia, infektioner i hud, leder och muskulatur, hjärtklappning, leder som låste sig, ingen energi i kroppen, och depression. Nu skriver hon att hon kan springa upp trapporna och hon känner sig tacksam till allt och alla.


Har du ett barn som inte kan sova? Prova Emotion Code.

Jacob kunde inte sova, men fick hjälp av distansbehandlingar.


Vad kan man förvänta av "processing" efter en Emotion Code eller Body Code session?

Oavsett vad man löser upp med de här energi healing metoderna så blir det en stor förändring i systemet efteråt, men de flesta märker bara lättnad


Lös upp Mammas Heart Wall så mår hela familjen bättre!

Om man har en så kallad Heart Wall blir man ofta deprimerad eller i alla fall lite "flat" och inte så lycklig som man egentligen skulle vara, man kan inte ge eller ta emot kärlek, och det är ju inte bra för barnen,  för dem är kärlek det absolut viktigaste.


Är du tung eller deprimerad? eller har du problem med relationer till andra människor?

Här är information som kan förändra ditt liv fullständigt på kort tid


13 tips som minsker depressjon og hjelper deg å bli lykkeligere

Lykke er en vibrasjon eller en tilstand inni deg, og den kan blant annet påvirkes gjennom hva du foretar deg. Alt i universet er som kjent vibrasjoner, så allt du tar inn eller utsetter deg for påvirker deg - enten du tror det eller ei.


Så lenge du kjemper - vil det være kamp i ditt liv

Vilje/viljestyrke kan være et tveegget sverd.


Begynnelsen til Hjertet. Utrolig spennende informasjon om hjertet, kan forandre livet ditt !

Denne artikkelen inneholder informasjon om utviklingen av hjertet på fosterstadiet og annen informasjon som er superviktig for alle som vil oppnå sitt fulle potensial, og om rollen behandlingsformene Emotion Code og Body Code kan spille for helse og velvære hos foster, barn og voksne.


Mobbing, hva kan vi gjöre for å forebygge, og for å reparere?

Offrene for mobbing får varige mèn blant annet i form av følelser som setter seg i kroppen og fører til fysiske, følelsesmessige, mentale eller fysiske ubalanser. Men vi må også huske at det er i mobberne at problemet starter, mobberne har nemlig selv problemer. Mennesker som har det godt inni seg finner aldri på å skade andre.


Exempel på hur en Emotion Code session går till

Här kan du läsa om hur det gick för den här klienten, som ett exempel på hur jag gör och på vad som kan komma till ytan under en Emotion Code session.


Den eviga freden i detta sekund

Om tiden, evigheten och sinnestillstånd där man har frid på insidan


Att skylla på andra är att ge ifrån sig sin energi

Om offermentlaitet och omedvetet skapande


Ditt liv - en blåkopia

Om tankarna och fokuset som skapar och styr våra liv


Jag har goda nyheter, Fågel-Himlen existerar!

....så det gör helt säkert hund-himlen och katt-himlen också....


Gladere og lettere etter noen få Emotion Code / Heart Wall behandlinger

En kvinne i 40-årene forteller at hun har blitt såret så manga ganger gjennom livet at hun nå har vansker med å lite på folk, og det er umulig for henne å slippe noen inn til seg, derfor føler hun seg ensom og utenfor.  Når jeg tester henne har hun et tykt skall (Heart wall) runt hjertet sitt, og dermed en stor grad av tyngde og depressjon.


Din kropp är egentlig bara energi, såhär kan du se till att den har hög frekvens

Allt har en frekvens och allt påverkar dig genom att förändra din totala frekvens, och eftersom det funkar så här på Jorden att det du skickar ut drar du till dig mer av, så är det bra om du inte har så mycket lågfrekvent energi sittande i din kropp.


Klienthistoria: Emotion Code med upplösning av Heart Wall

En man på 40 år bokade en Emotion Code behandling. han hade haft problem med lungorna efter ett infarkt, och hade länge haft en tung känsla i bröstet, som ett spännband som gjorde det tungt att andas.


Vad är Emotion Code?

Emotion Code är en relativt ny behandlings metod i Skandinavien som skapades av Utah-Kiropraktorn Bradley Nelson och går ut på att lösa upp känslor som satt sig i kroppen som bollar med lågfrekvent energi som stör energiflödet i kroppens vävnader och organ.


Sunnere Graviditet, födsel og baby med Emotion Code og Body Code

En  kollega forteller hvordan hun brukte EC och BC for skape ballanse og forebygge problemer under och etter graviditeten.


Vi blir aldrig för gamla för att helas.

Det här är fantastisk historia från en kollega i USA


Skal man gi smertestillende til syke barn? Eller finnes det alternativer?

Smerter og feber er beskjeder fra kroppen om at noe er feil og behøver oppmerksomhet, det vil si: de er bare symptomer, ikke det egentlige problemet.


Migrän, ögonflimmer och nervproblem försvann med Body Code - behandlingar på distans

Jag förvånas ständigt av hur effektivt man kan ta bort människors fysiska problem  med energi healing


Parrelation, en av de bästa utbildningar

Bara ett par råd


Bli av med Jul-depressionen med The Emotion Code, och gör Julen i år till din bästa Jul någonsin.

Här är några råd som kan göra Julen i år till din allra bästa Jul, och till den glädjefyllda fest som den var ment att vara.


Chakra balansering med Body Code

Med Body Code kan man balansere chakraene og  fjerne underliggende årsaker til at de kommer ut av balanse. Her ser du 2 eksempler sesjoner